Wij zijn te vinden op:

Bilderdijkstraat 106
2513 CS Den Haag

Onder het genot van een gratis drankje kun je vrijblijvend kennis komen maken in onze gezellig bar met alle aanwezige meisjes. De entree is gratis, zo ook ’n drankje voor/na een kamerbezoek aan de bar.

Voorstellen van de meisjes kan ook discreet privé op een kamer, zonder bijzijn van andere heren, geef dit direct aan als je binnenkomt in de hal. Brengen we je direct naar een kamer waar de dames zich daar aan je komen voorstellen!

De gastvrouw kan je eventueel vrijblijvend adviseren welke meisjes het beste passen bij jou wensen en voorkeuren. Is je keus er niet bij? Géén enkel probleem, zien we je een andere keer graag terug!

Besluit je met 1 (of meerdere meisjes) naar een kamer te gaan betaal je vooraf het tarief aan de gastvrouw. Overigens zijn in overleg bij ‘n aantal meisjes ‘extra’s’ mogelijk tegen meerprijs, door haar bepaald, zoals frans zonder, grieks etc.
Die mogelijkheden kunt u met het meisje bespreken.

Wij bieden de mogelijkheid tot het reserveren van een meisje. Wil je reserveren? Neem telefonisch contact met ons op en vraag naar de gastvrouw: 070 – 363 93 65

Weet je ons te vinden?

Route met Openbaar Vervoer:

Vanaf Den Haag CS, neem Tramlijn 17, richting Statenkwartier
uitstappen bij halte -Elandstraat-

Route met Auto:

1. Bij einde A12 Utrechtsebaan, verkeerslichten links af.
2. Op Zuid-Hollandlaan rechts af (richting MCH Westeinde).
3. Na 175 mtr Koningskade links af. Dan 1.2 km de weg volgen.
4. Rijdend in de Elandstr. is 1e weg links de Bilderdijkstr.
… Eindbestemming bereikt!